Thema avond

Club Slip & Grip

Op zoek naar een aansprekende en spannende uitgaansavond voor uw medewerkers en relaties, tover de locatie van uw keuze dan om in Club Slip & Grip.

Club Slip & Grip van de Kazerne is de ideale manier om de uitgaansavond van uw gasten tot een hoogtepunt te maken! De voorstelling maakt van de door u gekozen locatie (en dat kan ook uw eigen bedrijf zijn) een nachtclub waar verschillende performances elkaar afwisselen. Samen vormen ze één geheel, waarin uw gasten ruim 4 uur ondergedompeld worden.
Onze gastvrouwen ontvangen uw gasten allerhartelijkst. De bar is open en de bezoeker kan zitten of staan waar hij of zij wil.
Club Slip & Grip speelt zich af op het podium en tussen de bezoekers. Het is een afwisselende avond met dans, zang, performance, muziek, poëzie, theater, paaldans, buikdans en nog veel meer
….

Extra opties:

De locatie kan door de Kazerne geheel aangekleed worden

De duur van de voorstelling kan verlengd worden door meerdere acts toe te voegen

De voorstelling kan gecombineerd worden met een diner

 

 

 

Club Slip & Grip

Een afwisselende avond met dans, zang, performance, muziek, poëzie, theater, paaldans, buikdans en nog veel meer…

 
 

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Club Slip & Grip

Club Slip & Grip komt in 5 smaken

Club ‘Nostalgique’
Terug in de tijd, de sfeer van barokke wereldsteden, pluche, champagne, glitter, glamour, valse wimpers en mannen in strakke pakken. Het ondergrondse theatergevoel; een samenzwering tegen de rest van de wereld. Behoor tot die ‘happy few’ en laat je gaan in Nachtclub Slip & Grip.

The Artclub
Experimenteel theater, Neo-Pop performances; colourful decadence, gold-dust and Honey! Laat je choqueren en emotioneren door de persoonlijke creaties van onze artiesten.

Club Burlesque
Gewaagd lange benen, uitdagende decolletés, sensualiteit,  Victoriaans-sexy, wulpse  ‘beschaafdheid’ in een postmoderne extravaganza. Blozen mag, niemand zal het in de gaten hebben.

Club Mundo
Voor de loungende wereldreiziger een herkenbare ervaring aan klanken, dansen, poëzie. Cultureel entertainment; overal vandaan en uit alle tijden. Waar ben ik? Havana? Casablanca? Mumbai? Laat je all-inclusive verwennen met een cocktail in de hand.

Club Olympus
Zeus heeft Bacchus vooruitgeschoven als ceremoniemeester. Maar wie heeft het in deze, in nevelen gehulde hemel voor het zeggen? De Nymphen, door Pan op de hielen gezeten?  De beeldschone Muzen, die al hun kunsten laten zien? Laat je inwijden, wees getuige van eeuwen oude rituelen die blijkbaar nog steeds hun zeggingskracht hebben.