Theater op maat

De Kazerne kan alles!!

De Kazerne kan alles!! We barsten namelijk van de artiesten; van balletdansers tot buikdanseressen, van een strijkkwartet tot een nachtclubzangeres, van acteurs tot dichters, van vormgevers tot tekstschrijvers, van fotografen tot filmmakers, van communicatie-, locatie- en cateringexperts tot gastvrouwen. De mogelijkheden zijn dus onbeperkt.

De Kazerne levert kant en klare acts en performances, maar we kunnen ook alles op maat maken, naar aanleiding van een thema of idee.

De Kazerne kan tevens vanaf het begin af aan inhoudelijk en productioneel meedenken met betrekking tot de invulling en vormgeving van het gehele evenement of congres. Dit betekent dat de inhoud en de uitvoering volkomen op elkaar afgestemd worden, de voorwaarde voor een geslaagd evenement.

Van een subtiele act tot een complete nachtclub; de Kazerne. Waar theater en entertainment elkaar ontmoeten!

Het Kamerballet

Hoogtepunten uit de klassieke ballettraditie voor evenementen en kleine zalen.

Het Kamerballet is een klassiek kamerballetgezelschap, dat in theaters, op galas en op evenementen hoogtepunten uit de klassieke ballettraditie vertoont; pas de deux en variaties uit onder andere het Zwanenmeer, Carmen, Le Corsaire, Don Quichotte, Giselle en La Sylphide. In Het Kamerballet dansen hoog opgeleide en ervaren balletdansers, die hun sporen hebben verdiend bij o.a. het Nationale Ballet.

meer

 

 
Acts
De 'Friendly Doorbitches' en andere verrassende acts die u in uw evenement kunt inpassen.

meer
 

Thema avonden
Complete avonden rond een theatraal thema, op maat gemaakt.

meer
 

Curriculum in opdracht
Overzicht van alle opdracht projecten sinds 1997

meer